• Construction of the single-story 10,500 SF sanctuary is constructed of masonry walls and accented by wood panels and trim. Included in the construction are restrooms, an audio visual room and storage area. Remodeling the existing social hall included upgrading interior finishes, lighting, ADA upgrades of the stage area with a wheelchair lift and egress requirement changes. A new entry area was constructed to tie the total project together.

  • Construction of the single-story 10,500 SF sanctuary is constructed of masonry walls and accented by wood panels and trim. Included in the construction are restrooms, an audio visual room and storage area. Remodeling the existing social hall included upgrading interior finishes, lighting, ADA upgrades of the stage area with a wheelchair lift and egress requirement changes. A new entry area was constructed to tie the total project together.

  • Construction of the single-story 10,500 SF sanctuary is constructed of masonry walls and accented by wood panels and trim. Included in the construction are restrooms, an audio visual room and storage area. Remodeling the existing social hall included upgrading interior finishes, lighting, ADA upgrades of the stage area with a wheelchair lift and egress requirement changes. A new entry area was constructed to tie the total project together.

  • Construction of the single-story 10,500 SF sanctuary is constructed of masonry walls and accented by wood panels and trim. Included in the construction are restrooms, an audio visual room and storage area. Remodeling the existing social hall included upgrading interior finishes, lighting, ADA upgrades of the stage area with a wheelchair lift and egress requirement changes. A new entry area was constructed to tie the total project together.

  • Construction of the single-story 10,500 SF sanctuary is constructed of masonry walls and accented by wood panels and trim. Included in the construction are restrooms, an audio visual room and storage area. Remodeling the existing social hall included upgrading interior finishes, lighting, ADA upgrades of the stage area with a wheelchair lift and egress requirement changes. A new entry area was constructed to tie the total project together.

  • Construction of the single-story 10,500 SF sanctuary is constructed of masonry walls and accented by wood panels and trim. Included in the construction are restrooms, an audio visual room and storage area. Remodeling the existing social hall included upgrading interior finishes, lighting, ADA upgrades of the stage area with a wheelchair lift and egress requirement changes. A new entry area was constructed to tie the total project together.

  • Construction of the single-story 10,500 SF sanctuary is constructed of masonry walls and accented by wood panels and trim. Included in the construction are restrooms, an audio visual room and storage area. Remodeling the existing social hall included upgrading interior finishes, lighting, ADA upgrades of the stage area with a wheelchair lift and egress requirement changes. A new entry area was constructed to tie the total project together.

  • Construction of the single-story 10,500 SF sanctuary is constructed of masonry walls and accented by wood panels and trim. Included in the construction are restrooms, an audio visual room and storage area. Remodeling the existing social hall included upgrading interior finishes, lighting, ADA upgrades of the stage area with a wheelchair lift and egress requirement changes. A new entry area was constructed to tie the total project together.

  • Construction of the single-story 10,500 SF sanctuary is constructed of masonry walls and accented by wood panels and trim. Included in the construction are restrooms, an audio visual room and storage area. Remodeling the existing social hall included upgrading interior finishes, lighting, ADA upgrades of the stage area with a wheelchair lift and egress requirement changes. A new entry area was constructed to tie the total project together.

  • Construction of the single-story 10,500 SF sanctuary is constructed of masonry walls and accented by wood panels and trim. Included in the construction are restrooms, an audio visual room and storage area. Remodeling the existing social hall included upgrading interior finishes, lighting, ADA upgrades of the stage area with a wheelchair lift and egress requirement changes. A new entry area was constructed to tie the total project together.

Temple Adat Shalom